Servicii

Reconditionam turbosuflante (Garret, Holset, KKK, Mitsubishi, IHI,Toyota, Schwitzer) pentru orice tip de motor sau capacitate cilindrica. Avem un service utilat cu tehnologie moderna si personal calificat. Turbinele reconditionate de noi ies de pe utilajele de echilibrat dinamic la parametrii de fabrica si au un an garantie, fara limita de km (o garantie identica cu piesa noua, OEM). Reconditionarea dureaza intre 24-48 de ore in functie de model si modul de abordare al reparatiei.

Reparatia consta in inlocuirea miezului mecanic al turbine cu unul nou, folosind din turbina veche doar carcasa exterioara sablata si decapata. Acest lucru se poate realiza doar respectand urmatoarele etape:

– curatare initiala a turbinei

– demontare, curatare componente si diagnosticare

– inlocuirea pieselor iesite din parametri cu piese noi, echilibrate dinamic pe stand specializat, la turatii de peste 160.000 RPM

– testarea finala a turbinei inclusiv testare actuator.

Primim turbine in vederea reconditionarii de pe tot cuprinsul tarii prin firma de curierat rapid Fancourier. Transportul coletului cu turbina reconditionata va pleca inapoi spre d-voastra in aceeasi zi in care a fost realizata reparatia. In acelasi colet veti primi si graficele digitale de evidenta a echilibrarii dinamice si a verificarii actuatorului, factura si garantia lucrarii, sfaturi de intretinere, precum si o lista de reguli de care trebuie sa tineti cont la montare.

 
Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.